Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ : ΜΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ- ΠΛΗΡΗΣ ΕΚΔΟΣΗ (ΕΛΛΗΝΙΚΑ)

Τώρα μπορείτε να δείτε το πλήρες ντοκιμαντέρ Ψυχιατρική: Μια βιομηχανία Θανάτου με όλα τα μέρη του, έτσι ώστε να έχετε μια σφαιρική οπτική της ψυχιατρικής επιρροής στην κοινωνία μας.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΜ ΕΧΕΙ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΙΛΜ ΑΡΧΕΙΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΚΛΗΡΟ.

 ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ "ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ" KAI ΜΕΘΟΔΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
ΜΟΛΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ (CCHR)  

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να έχετε μια πιο πλήρη εικόνα του πώς συνεργάζονται οι φαρμακευτικές με τους ψυχίατρους για να επινοήσουν νέες ψυχικές ασθένειες και να πουλήσουν νέα ψυχοφάρμακα μπορείτε να προμηθευτείτε δωρεάν το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ της Επιτροπής Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (Στα ελληνικά) με τίτλο το Μάρκετινγκ της Τρέλας  ΕΔΩ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: