ΔΩΡΕΑΝ DVD


Το Μάρκετινγκ της Τρέλας Δωρεάν DVD και Ενημερωτικό Πακέτο


Αυτό το πακέτο περιέχει τα βήματα που θα προστατεύσουν εσάς αλλά και τους άλλους από τους κινδύνους των ψυχοφαρμάκων, προσφέροντας τα αληθινά δεδομένα και συστάσεις που θα σας βοηθήσουν να σώσετε ζωές.

Αυτό το σετ περιλαμβάνει επίσης Το Μάρκετινγκ της Τρέλας: Είμαστε όλοι Τρελοί; ένα πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει την εξαιρετικά επικερδή συνεργασία μεταξύ ψυχιάτρων και φαρμακοβιομηχανιών. Πρόκειται για ένα πολύ αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ σχετικά με τη χορήγηση ψυχοτρόπων και το πώς οι ψυχίατροι εμπορεύονται την τρέλα.

Αυτή είναι η ιστορία της εγκληματικής συνεργασίας μεταξύ ψυχιάτρων και φαρμακοβιομηχανιών που έχει δημιουργήσει 80 δισεκατομμύρια κέρδος από τα ψυχοτρόπα.

Αλλά τα φαινόμενα απατούν.

Πόσο έγκυρες είναι οι ψυχιατρικές διαγνώσεις και πόσο ασφαλή είναι τα φάρμακά τους; Εισχωρώντας πιο βαθιά από το επιχειρηματικό «βερνίκι», αυτό το ντοκουμέντο που αποτελείται από τρία μέρη, αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από τη γλοιώδη κομπίνα του μάρκετινγκ και την επιστημονική απάτη και ξεσκεπάζει μια επικίνδυνη και συχνά θανατηφόρα καμπάνια πωλήσεων.

Για να λάβετε δωρεάν το πακέτο σας παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα που βρίσκεται εδώ.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε αντίτυπα αυτού του DVD για να μοιράσετε σε φίλους σας, συγγενείς, ανθρώπους που τα δεδομένα αυτά πιθανά να τους σώσουν τη ζωή, ενισχύοντας ταυτόχρονα το έργο της επιτροπής. Εάν θέλετε να παραγγείλετε παρακαλούμε πατήστε εδώ.