Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ : ΜΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ

Ψυχιατρική: Μια Βιομηχανία Θανάτου –– DVD και συνοδευτικό ενημερωτικό φυλλάδιο

Ένα καθηλωτικό ντοκιμαντέρ που ρίχνει το εκτυφλωτικό φως της αλήθειας στη βάρβαρη ψευδοεπιστήμη και απάτη εκατομμυρίων δολαρίων, την ψυχιατρική.


Το συνοδευτικό ενημερωτικό φυλλάδιο του ντοκιμαντέρ έχει πάνω από 150 φωτογραφίες και γραφικές απεικονίσεις και ακολουθεί την ιστορία της ψυχιατρικής από τη μακάβρια αρχή της κατά τον 18ο αιώνα μέχρι σήμερα, όπου 100.000 ασθενείς πεθαίνουν κάθε χρόνο σε ψυχιατρικά ιδρύματα και 20 εκατομμύρια παιδιά κάνουν χρήση ψυχιατρικών φαρμάκων που μπορεί να αποβούν μοιραία.


Μπορείτε να διαβάσετε on-line το ενημερωτικό φυλλάδιο ΕΔΩ . Πρόκειται για μια συμπληρωματική ως προς το ντοκιμαντέρ έκθεση δεδομένων, που συνοδεύει το DVD Ψυχιατρική : Μια βιομηχανία Θανάτου.


Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει συνεντεύξεις που έγιναν με περισσότερους από 160 επαγγελματίες στο χώρο της υγείας, δικηγόρους, εκπαιδευτικούς και άλλους εμπειρογνώμονες καθώς και συνεντεύξεις με θύματα καταχρήσεων που κλιμακώνονται από τη θεραπεία με ηλεκτροσόκ έως την ψυχογειρουργική και τις καταστρεπτικές συνέπειες των ψυχοφαρμάκων.

ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ

Κυβερνήσεις, ασφαλιστικές εταιρίες κα ιδιώτες πληρώνουν δισεκατομμύρια κάθε χρόνο σε αναζήτηση θεραπειών, τις οποίες οι ψυχίατροι παραδέχονται ότι δεν υπάρχουν. Οι "θεραπείες" της ψυχιατρικής έχουν προκαλέσει εκατομμύρια θανάτους.
ΓΕΓΟΝΟΣ : ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 76 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
Από τις αρχές του 1700, χρησιμοποιώντας τις πρακτικές εγκλεισμού, περιορισμού και απομόνωσης ανθρώπων με διανοητικά προβλήματα σε ιδρύματα, οι ψυχίατροι έχουν επωφεληθεί από την ανθρώπινη δυστυχία.

ΓΕΓΟΝΟΣ: ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ, ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ, ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΎΜΕΝΕς "ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ" ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ.
Ορίζοντας εκ νέου τον άνθρωπο ως ζώο χωρίς ψυχή, οι ψυχίατροι και οι ψυχολόγοι σκέφτηκαν ότι ο άνθρωπος μπορεί να ελεχθεί τόσο εύκολα όσο ένας σκύλος θα μπορούσε να εκπαιδευτεί να του τρέχουν τα σάλια με τον ήχο ενός κουδουνιού.

Οι Ναζί σκότωσαν εκατομμύρια ανθρώπους. Η δικαιολογία τους ήταν η θεωρία της ευγονικής των ψυχιάτρων και ψυχολόγων που έλεγε ότι συγκεκριμένα άτομα ήταν κατώτερα και έπρεπε να εξοντωθούν, και το είδος τους να εξαφανιστεί από τη φυλή. Αυτοί οι αρχιτέκτονες του ολοκαυτώματος, δεν εμφανίστηκαν ποτέ στη δικαιοσύνη.


Από το απαρτχάιντ στη Ν. Αφρική έως την Κου Κλουξ Κλαν και τα πειράματα σε μειονότητες στις ΗΠΑ, οι πιο συγνοί ρατσιστές εμπνεύστηκαν από την ευγονική η οποία δικαιολόγησε την αδικία, την απανθρωπιά και την άρνηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας σε εκατομμύρια ανθρώπους.

ΓΕΓΟΝΟΣ: ΕΝΩ ΕΥΚΟΛΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ 2 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΙΤΙΑ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΕΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.


Ο Ανθρωπος αγωνίστηκε και πέθανε για το δικαίωμα του να μιλάει και να ενεργεί ελεύθερα. Η ψυχιατρική συνωμότησε με εκείνους που ήταν στην εξουσία στην κομμουνιστική Ρωσία για να αφαιρέσουν τα δικαιώματα των αντικαθεστωτικών και να ορίσουν την "αναζήτηση δικαιοσύνης" τους ως μια ψυχική διαταραχή που δικαιολογούσε τον εγκλεισμό τους.


Εάν μια παγοβελόνα χωνόταν τυχαία πίσω από τους βολβούς των ματιών κάποιου ή κάποιος τρανταζόταν με 120 έως 240 βολτ, αφηνοντας τον να συσπάται και να μην μπορεί σχεδόν να αναπνεύσει, θα τον έτρεχαν στο νοσοκομείο. Για έναν ψυχίατρο, αυτές οι ενέργειες είναι "θεραπεία".

ΓΕΓΟΝΟΣ : ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΟΤΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΨΥΧΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ.


Τα ψυχιατρικά φάρμακα δεν είναι σχεδιασμένα για να θεραπεύουν, αλλά για να καταπιέζουν συμπτώματα και να καταστρέφουν σωματικά το άτομο που τα παίρνει. Διαβεβαιώσεις ασφαλείας και αποτελεσματικότητας γίνονται με κάθε νέο "χάπι-θαύμα", όμως οι κίνδυνοι του μόνο αργότερα ξεσκεπάζονται. Τα ψυχιατρικά φάρμακα σκοτώνουν.

ΓΕΓΟΝΟΣ: ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΣΤ (ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ, ΤΕΣΤ ΧΗΜΙΚΗΣ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ, ΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΗΜΑ Η ΑΛΛΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ) ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ.


Σήμερα , η χρήση από τους ψυχίατρους των σωματικών και χημικών περιορισμών σε ψυχιατρικά ιδρύματα είναι μια πολύ προσοδοφόρα διαδικασία. Ενώ παραδέχονται ότι ο θάνατος είναι αναπόφευκτος από τέτοιες διαδικασίες, οι ψυχίατροι κυριολεκτικά τη γλυτώνουν ενώ στην ουσία έχουν διαπράξει φόνο.


Κάνοντας ένα "επάγγελμα" που απαρτίζεται από ανθρώπους που διαπράτουν βιασμό, εκβιασμό και απάτη , πολλοί ψυχίατροι έχουν λάβει ποινές φυλάκισης και πρόστιμα. Τουλάχιστον, το 10% των ψυχιάτρων επιτίθενται σεξουαλικά στους ασθενείς τους. Το ένα στα 20 θύματα είναι ανήλικο άτομο. Απίστευτο; ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ η ΕΔΩ τις τρέχουσες δικαστικές υποθέσεις που αφορούν τον τομέα της ψυχικής υγείας. ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ψυχιάτρους που έχουν καταδικαστεί.


Οι ψυχίατροι χρεώνουν τεράστια ποσά σε ασφαλιστικές εταιρίες, σε κυβερνήσεις και σε οποιονδήποτε άλλον θα πληρώσει για να "θεραπεύσει" επινοημένες ψυχικές διαταραχές.

ΓΕΓΟΝΟΣ: ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΩΣΕΙ 70 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΟΥΣ - ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΕΣ ΓΕΝΝΕΣ, ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ, ΨΥΧΩΣΗ, ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΤΕΡΗΤΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ, ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΣΥΚΩΤΙ, ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΣΥΜΦΟΡΗΣΗ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ.


Σε εκατομμύρια παιδιά δίνονται ψυχιατρικές ταμπέλες για φυσιολογικές παιδικές συμπεριφορές και τους χορηγούνται ψυχοφάρμακα που τα οδηγούν σε βία και αυτοκτονία.

ΓΕΓΟΝΟΣ: ΣΕ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΝΤΑΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΩΡΑ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ.


Η ψυχιατρική έχει επιβάλλει σε ημερήσια διάταξη τον έλεγχο, τη δύναμη και την κυριαρχία σε μια ανυποψίαστη κοινωνία για πάνω από 60 χρόνια, εισβάλλοντας στους τομείς της δικαιοσύνης, της εκπαίδευσης, της ιατρικής, της πολιτικής και πολλών άλλων.


ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ;
ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ!

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ - ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Απόκτησε το Αποκαλυπτικό Ντοκυμαντέρ : ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ : ΜΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ και μοίρασέ το σε φίλους, γνωστούς , γιατρούς, εκπαιδευτικούς, κοινωνικούς λειτουργούς και όποιον άλλο σχετίζεται με το θέμα και οι πληροφορίες μπορεί να του είναι χρήσιμες. 


Διάβασε το συνοδευτικό βιβλίο του ντοκιμαντέρ ΟΝ LINE ΕΔΩ.

Απόκτησε ΔΩΡΕΑΝ το ντοκιμαντέρ της CCHR "ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ - ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ"
 
Σύστησε αυτό το ιστολόγιο της Ελληνικής Επιτροπής της CCHR, για να ενημερώνεσαι στα ελληνικά για τις δράσεις της επιτροπής και την ιστοσελίδα της CCHR διεθνώς ,στους φίλους σου, για περισσότερες πληροφορίες και για ενέργειες που μπορούν να γίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: