Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ψυχίατρος διακινούσε βίντεο πορνογραφίας ανηλίκων

Σκληρό υλικό με βιασμούς παιδιών

 Ψυχίατρος διακινούσε βίντεο πορνογραφίας ανηλίκων  
Σκληρά βίντεο στα οποία καταγράφονταν βιασμοί παιδιών ηλικίας 4 και 5 ετών φέρεται να διακινούσε μέσω ίντερνετ ένας 48χρονος ψυχίατρος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος συνελήφθη μετά από οργανωμένη επιχείρηση χθες το μεσημέρι.

Ο 48χρονος διατηρεί γραφείο στο κέντρο της πόλης, ενώ εργάζεται και στο νοσοκομείο Παπανικολάου. 

Οι αστυνομικοί κατέληξαν στον εντοπισμό του, μετά από πληροφορίες από την Interpol και έρευνες στο διαδίκτυο. Σε αιφνιδιαστική έρευνα που έγινε στο γραφείο του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή, ο οποίος περιείχε πλήθος βίντεο παιδικής πορνογραφίας.

Ακολούθησε έρευνα και στο σπίτι του, όπου εντοπίστηκε ένας ακόμη σκληρός δίσκος, το περιεχόμενο του οποίου εξετάζεται.

Εναντίον του 48χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
(Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο κατηγορούμενος, κατά την προανάκριση, αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται. )
Πηγή : newsbeast.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ CCHR. Πιθανά για το ελληνικό κοινό η είδηση να προκαλεί τεράστια έκπληξη. Ομως τα στοιχεία από έρευνες σχετικά με την εγκληματικότητα των ψυχιάτρων είναι συγκλονιστικά. Τουλάχιστον, το 10% των ψυχιάτρων επιτίθενται σεξουαλικά στους ασθενείς τους. Το ένα στα 20 θύματα είναι ανήλικο άτομο. Απίστευτο; 

Δείτε το ακόλουθο ντοκιμαντέρ της CCHR σχετικά με την εγκληματικότητα των ψυχιάτρων και αποκτήστε τα δεδομένα. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε  την ιστοσελίδα  (http://www.psychcrime.org/news/) με τις τρέχουσες δικαστικές υποθέσεις που αφορούν τον τομέα της ψυχικής υγείας. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα (http://www.psychcrime.org/database/) ψυχιάτρους που έχουν καταδικαστεί. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: