Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Εξαναγκασμός γονέων να χορηγήσουν ψυχοφάρμακα στα παιδιά τους

Πηγή:
Forums.gr
Χρήστος Μπούμπουλης


 Περίληψη: Η περίπτωση του Ρέτζι Τόμσον δεν αποτελεί εξαίρεση αλλά τον κανόνα της βαρβαρότητας στην οποία υποβάλλονται, τόσο τα παιδιά, όσο και οι ενήλικες που θα πέσουν στα δίχτυα του συμπλέγματος των φαρμακοβιομηχανιών-ψυχιατρικής-Μ.Μ.Ε. Όσο και αν φαίνεται απίστευτο υπάρχουν ‘άνθρωποι’ που κερδίζουν χρήματα συντρίβοντας ανθρώπινες ψυχές. Υπάρχουν ‘άνθρωποι’ που κερδίζουν χρήματα κάνοντας γκρίζα διαφήμιση των ψυχοφαρμάκων και διαδίδοντας την προπαγάνδα των φαρμακοβιομηχανιών. Μπροστά στη βαρβαρότητα οι λέξεις εξατμίζονται.



Το θάρρος και η αποφασιστικότητα των παιδιών που κακοποιούνται επιβάλλοντας σε αυτά φαρμακευτικές αγωγές με ψυχοφάρμακα, συχνά θα τα οδηγήσει να προβάλλουν αντίσταση σε εκείνους του ενήλικες οι οποίοι – τα παιδιά θεωρούν ότι – τα αδικούν. Τόσο λόγω της επίδρασης των ψυχοφαρμάκων πάνω στους εγκεφάλους τους όσο και λόγω της νεανικής ανωριμότητάς τους τα παιδιά αυτά εξεγείρονται εναντίον των ενηλίκων παράφορα και με ηρωισμό προκειμένου να διασώσουν την αξιοπρέπειά τους και την αίσθηση της ύπαρξης τους, αντί να αντισταθούν με ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα.

Μεταξύ των εξεγερμένων αυτών, συχνά περιλαμβάνονται και μερικοί από τους πιο αξιόλογους και εξυπνότερους ανθρώπους – τους πιο σθεναρούς, οι οποίοι εάν είχαν την κατάλληλη καθοδήγηση θα μπορούσαν να προσφέρουν τα μέγιστα στην κοινωνία μας. Όμως, τα παιδιά αυτά υπό την επήρεια των ψυχοφαρμάκων που τους έχουν χορηγηθεί εκδηλώνουν εκρήξεις θυμού και αυτοκτονικές τάσεις, τα οποία εσφαλμένα θεωρούνται ως ενδείξεις επιδεινούμενων ψυχικών διαταραχών με αποτέλεσμα να χορηγούνται επιπλέον στα παιδιά αυτά ακόμα περισσότερες κατασταλτικές ουσίες, οι οποίες υφαρπάζουν από τα παιδιά αυτά τις δυνατότητές τους να διαπρέψουν στο μέλλον.

Όταν φτάσει κάποια στιγμή κατά την οποία ούτε τα διεγερτικά, ούτε τα αντικαταθλιπτικά, ούτε τα αγχολυτικά θα καταφέρνουν να καταβάλουν την αντιδραστικότητα των παιδιών αυτών, τότε χορηγούνται σε αυτά ψυχοφάρμακα της κατηγορίας των «αντιψυχωτικών» όπως τα Risperdal, Zyprexa και Seroquel. Τα ψυχοφάρμακα αυτά προκαλούν μια πραγματική χημική λοβοτομή καθώς διακόπτουν τις ανώτερες λειτουργίες του εγκεφάλου και έτσι λειτουργούν σαν ένας χημικός ζουρλομανδύας από τον οποίο κανένας ενήλικας είτε παιδί δεν μπορεί να αποδράσει. Η χορήγηση επαρκώς τοξικών δόσεων αυτών των ψυχοφαρμάκων μπορεί να καταστήσει πειθήνιο οποιοδήποτε παιδί.

Οι περισσότεροι γονείς είναι απρόθυμοι να ενδώσουν σε αυτή τη συντριπτική για τα παιδιά τους συνταγογράφηση. Όμως, τελικά εξαπατούνται παρά τα αντίθετα που τους λέει η δική τους κρίση. Κάποιοι γονείς είναι τόσο ενοχλημένοι ή εξαγριωμένοι με τα παιδιά τους ώστε καταλήγουν οι ίδιοι να αναζητούν γιατρούς που να είναι πρόθυμοι ή ακόμη και ευνοϊκοί στη χορήγηση ψυχοφαρμάκων σε παιδιά. Άλλοι γονείς όμως – εκείνοι που αναφέρονται στο παρόν κεφάλαιο – βρίσκονται στη δύσκολη θέση να εξαναγκάζονται να συνεργήσουν σε ιατρική κακοποίηση παιδιών.

Δείτε το πλήρες άρθρο με τα συγκλονιστικά δεδομένα.

Για μια σε βάθος κατανόηση σχετικά με τη στοχοποίηση των παιδιών από το σύμπλεγμα ψυχιάτρων φαρμακοβιομηχανιών δείτε το ακόλουθο βίντεο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: